Surowy kogut (mięso, skóra, podroby, szyja)

1. Surowy kogut (mięso, skóra, podroby, szyja) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 232 kcal 197 kcal
Białko 18,51 g 15,73 g
Węglowodany 0,08 g 0,07 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 16,90 g 14,37 g
Tłuszcze nasycone 4,89 g 4,16 g
Tłuszcze jednonienasycone 7,16 g 6,09 g
Tłuszcze wielonienasycone 3,60 g 3,06 g
Cholesterol 87,0 mg 74,0 mg
Witamina C 2,60 mg 2,21 mg
Surowy kogut (mięso, skóra, podroby, szyja)
Surowy kogut (mięso, skóra, podroby, szyja) (Shutterstock)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy