Przejdź na WP

Whiskey (43%)

1. Whiskey (43%) – ile ma kalorii i składników odżywczych?

Whiskey (43%) w 100 gramach posiada wartość energetyczną 250 kcal.

Zobacz film: "Sól w diecie - ile można spożywać?"

W produkcie znajduje się wiele składników odżywczych, w tym:

  • 0 g białka,
  • 0,10 g węglowodanów,
  • 0,10 g cukrów,
  • 0 g błonnika.

Whiskey (43%) ma w 100 g 0 g tłuszczów, w tym:

  • 0 g tłuszczów nasyconych,
  • 0 g tłuszczów jednonienasyconych,
  • 0 g tłuszczów wielonienasyconych.

W produkcie jest 0 mg cholesterolu.

2. Whiskey (43%) – jakie ma witaminy?

Whiskey (43%) to produkt zawierający 0 mg witaminy C, 0 µg RAE witaminy A, 0 mg witaminy E, 0 i.u. witaminy D oraz 0 µg witaminy K.

Whiskey (43%) zawiera również witaminy z grupy B:

  • 0,01 mg witaminy B1,
  • 0,00 mg witaminy B2,
  • 0,05 mg witaminy B3,
  • 0 mg witaminy B4,
  • 0 mg witaminy B5,
  • 0 mg witaminy B6,
  • 0 µg witaminy B9,
  • 0 µg witaminy B12.

3. Whiskey (43%) – jakie ma mikroelementy i makroelementy?

Whiskey (43%) ma w sobie:

  • 0 mg wapnia,
  • 0,02 mg żelaza,
  • 0 mg magnezu,
  • 3,00 mg fosforu,
  • 1,00 mg potasu.

Ponadto w produkcie znajduje się 0 mg sodu, 0,02 mg cynku, 0,01 mg miedzi, 0,01 mg manganu i 0 µg selenu.

4. Whiskey (43%) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 28 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 250 kcal 69,5 kcal
Białko 0 g 0 g
Węglowodany 0,10 g 0,03 g
Cukier 0,10 g 0,03 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 0 g 0 g
Tłuszcze nasycone 0 g 0 g
Tłuszcze jednonienasycone 0 g 0 g
Tłuszcze wielonienasycone 0 g 0 g
Cholesterol 0 mg 0 mg
Witamina C 0 mg 0 mg

Porównaj wartości z innym produktem:

Whiskey (43%)
Whiskey (43%) (Shutterstock)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy