IV Targi Regionalia 2015
IV Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia 2015 odbędą się w dniach 17-19 kwietnia w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie przy ul. Marsa 56c. Wstęp jest bezpłatny.
Główną częścią wydarzenia będzie sektor spożywczy, ale swoje produkty będą mogły przedstawić również firmy z branży kosmetycznej oraz artystycznej.
Targi wpisują się w potrzeby coraz bardziej świadomych Polaków, którzy poszukują ekologicznej, zdrowej i tradycyjnej żywności z kategorii slow food. W czasie Regionaliów 2015 będą promowane produkty przygotowane na bazie naturalnych składników. Unikalna receptura i sprawdzone przepisy to gwarancja nie tylko doskonałego smaku i zapachu, ale również zdrowej żywności.
W czasie targów będzie można degustować poszczególne produkty, by poznać ich wartość. Pieczywo, sery, wędliny, miody, wypieki, a także trunki czy woda brzozowa - to wszystko uatrakcyjni pobyt wszystkim uczestnikom wydarzenia. Polskie produkty będzie można porównać również z tradycyjnymi potrawami z innych krajów, np. Turcji, Grecji, Włoch, Armenii czy Bułgarii.
W czasie Targów Regionalia 2015 wystawcy będą promować swoją firmę i własne wyroby. Wielu przedstawicieli branżowych będzie miało okazję nawiązać nowe znajomości i współprace.
Dostawcy oraz producenci mogą zgłosić swój produkt do wyjątkowego konkursu na Najlepszy Produkt Targów Regionalia 2015. Nagrodą główną będzie Puchar Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Złoty Medal Targów Regionalia. Przyznane zostaną również wyróżnienia w takich kategoriach jak: „Rękodzieło”, „Promile i procenty”, „Skarby natury” czy „Natura i uroda”. Swoje produkty można zgłaszać do 10 kwietnia.
Więcej informacji znajduje się na stronie internetowej.
Nie czekaj na wizytę u lekarza. Skorzystaj z konsultacji u specjalistów z całej Polski już dziś na abcZdrowie Znajdź lekarza.