5 warzyw, które są zdrowsze po ugotowaniu (WIDEO)

Każde warzywo to źródło cennych witamin i składników mineralnych. Dlatego nie może ich zabraknąć w codziennym jadłospisie. Niektóre z nich są jednak jeszcze zdrowsze po obróbce cieplnej niż na surowo.

Sprawdź, które z nich warto wcześniej ugotować.

Warzywa i zioła na zdrowie:

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.