Francuskie makaroniki według przepisu z 1895 roku (WIDEO)

Małe, kolorowe ciasteczka prosto z Paryża zachwyciły smakiem ludzi na całym świecie. Makaroniki przypominają bezy ze słodkim kremowym nadzieniem, wyglądają bardzo apetycznie. Francuskie makaroniki według przepisu z 1895 roku są bardzo proste i szybkie do zrobienia, jednak trzeba pamiętać o kilku szczegółach, by ciasteczka wyszły delikatne. Wystarczy chwila wolnego czasu i wyczarujemy przepyszne ciasteczka, które będą smakowały zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Kiedyś podawano je jako główne danie, a nie tak jak obecnie - na deser.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy