Szaszłyki z warzyw i pieczarek – smacznie i dietetycznie (WIDEO)

Szaszłyki kojarzą nam się z tłustą porcją mięsa i cebuli. Jednak jeżeli przygotujemy go z warzyw, może się on stać zdrową i lekką propozycją na pyszną kolację. Szaszłyki można przygotować błyskawicznie. Wystarczy pokroić warzywa i nadziać je na patyczki. Składniki zależą od naszych preferencji smakowych. Najlepiej wybrać te, które lubimy najbardziej. W materiale zobaczysz przepis na błyskawiczne szaszłyki z cukinii, pieczarek, pomidorków i papryki. Wystarczy je delikatnie doprawić i obsmażyć krótko na patelni. Sprawdź sam!

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy