Dip chrzanowy z kaparami

Dipy wegańskie są doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju sałatek i kanapek. Nadają nowy smak pieczonym warzywom i daniom z grilla. Warto wypróbować dip z chrzanem i kaparami na bazie zdrowego i bogatego w białko jogurtu sojowego.

Składniki:

  • 100 g naturalnego jogurtu sojowego,
  • 20 g marynowanych kaparów,
  • 1 łyżeczka chrzanu ze słoika.

Zobacz film: "Co się dzieje gdy zjadamy posiłek?"

Sposób przygotowania:

Kapary rozgnieć, dodaj jogurt i chrzan. Wszystko wymieszaj.

 

 

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!