Dlaczego warto jeść jaja w całości (WIDEO)

Jedząc jajka oddzielasz białko od żółtka? Robisz błąd.

Żółtko jaja przez wiele lat oskarżane było o wysoką zawartość cholesterolu. Opinia ta była na tyle przekonująca, że wiele osób zrezygnowało z jego jedzenia. Tylko jajo jedzone w całości pozwala na pełne wykorzystanie jego wartości odżywczych. Jakich?

Te wideo na temat żywności cieszą się popularnością:

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy