Organiczne jedzenie zmniejsza ryzyko raka. Wyniki nowych badań (WIDEO)

Naukowcy z Francji na podstawie analiz diety i stanu zdrowia blisko 70 tys. uczestników badania, doszli do zaskakujących wniosków.

Zbadano różne warzywa i owoce pod kątem wpływu na rozwój nowotworów złośliwych.

Zauważono, że ekologiczna żywność może zmniejszyć prawdopodobieństwo zachorowania na raka. Jak działa ten niezwykły mechanizm?

Zobacz nasze WIDEO i sprawdź, jakie składniki diety pozwolą cieszyć się pełnią zdrowia

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Rekomendowane przez naszych ekspertów

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy