Trwa ładowanie...

Niezdrowe produkty, które masz w kuchni. O które chodzi? (WIDEO)

Avatar placeholder
02.04.2018 11:34

Konserwanty na stałe zagościły w produktach żywnościowych. Używanie ich jest dozwolone, ale nie wolno przekraczać pewnych norm. Skoro ustalono granice, to znaczy że był ku temu powód.

Konserwanty i sztuczne barwniki poprawiają kolor, smak i przedłużają przydatność żywności, niestety odbijając się tym samym na naszym zdrowiu. Zobacz, na co musisz uważać.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl.

Oceń jakość naszego artykułu: Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
12345
Polecane dla Ciebie
Pytania do specjalistów
Jak mam rozumieć takie wyniki badania TSH?

Dzień dobry. Interpretacja wyników wymaga oceny po przeprowadzeniu dokładnego wywiadu chorobowego i badania fizykalnego...

Czy powinnam udać się z tymi problemami do psychiatry?

Dobry wieczór. Opisane objawy wymagają stacjonarnej konsultacji neurologicznej w celu oceny w trakcie badania fizykalnego...

Jaką dietę stosować przy bólach brzucha?

Witam serdecznie, z pewnością warto postawić na lekkostrawną dietę, ograniczyć spożywanie produktów wzdymających oraz zadbać...

Sprawdź pomocnych dietetyków
Ewa Kozłowska
Dietetyk
2113 odpowiedzi na pytania pacjentów
Anna Tomczyk
Dietetyk
0 odpowiedzi na pytania pacjentów
Mgr  Sylwia Karbowska
Dietetyk
0 odpowiedzi na pytania pacjentów