Makarony

zapytaj lekarza

za darmo

  • Odpowiedź w 24 godziny
  • Bez żadnych opłat
  • Lekarze, psychologowie, dietetycy

lekarzy jest teraz online

0/500

Makarony
najnowsze pytania

grupy wsparcia i fora dyskusyjne

Artykuły Makarony
Makarony

Makaron ze szpinakiem

Makaron ze szpinakiem

Do szpinaku trzeba się przekonać. Źle przyrządzony może zrazić do siebie na całe życie. Jednak w tej paście szpinak jest pysznym i nadającym charakter składnikiem, który przypadnie do gustu każdemu.

Makarony

Makaron z rukolą

Makaron z rukolą

Danie, którego składnikami są rukola i pomidor, to niezwykle wartościowy posiłek, bogaty w witaminy i ważne dla organizmu sole mineralne.

Makarony

Makaron z figami i cykorią

Makaron z figami i cykorią

Cykoria to źródło witamin oraz soli mineralnych, zaś figi dostarczają nam cukrów i także witamin, zatem warto wprowadzić je do naszej diety, jeśli zależy nam na dobrym samopoczuciu i kondycji.

Makarony

Makaronowa sałatka

Makaronowa sałatka

Sałatka z makaronem zyskuje na wartości dzięki dodatkom, jakimi są wszelkiego rodzaju warzywa. Idealna przekąska lub lekkie danie w formie lunchu.

Makarony

Makaron z homarem

Makaron z homarem

Makaron z homarem i szczypiorkiem to prawdziwe wyzwanie i uczta dla wielbicieli owoców morza. Idealnie doprawiona smakuje nawet stroniącym od homarów.

Makarony

Makaron w sosie z cytryną

Makaron w sosie z cytryną

Ciekawe danie z makaronem, którego dopełnia kurczak przyrządzony z cytryną i kremowy sos śmietanowy.

Makarony

Pasta z krewetkami

Pasta z krewetkami

Krewetki to ważne źródło białka i większości witamin, zatem warto wprowadzić do swojej diety dania zawierające ten składnik.

Makarony

Pasta z kalafiorem

Pasta z kalafiorem

Kto powiedział, że spaghetti musi zawierać wołowinę i ciężki sos pomidorowy? Oto lekka, wiosenna wersja spaghetti - z kalafiorem!

Makarony

Pasta z łososiem

Pasta z łososiem

Mogłoby się wydawać, że połączenie sera i łososia nie jest ani ciekawe, ani zdrowe, jednak łosoś to jedna z najzdrowszych i najbardziej wartościowych ryb na świecie, zaś ser nadaje potrawie niepowtarzalny smak.