Surowy korpus drobiowy (mięso i skóra)

1. Surowy korpus drobiowy (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 59 g (1 sztuka, 450 g)
Wartość energetyczna 319 kcal 188 kcal
Białko 14,05 g 8,29 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 28,7 g 16,96 g
Tłuszcze nasycone 8,34 g 4,92 g
Tłuszcze jednonienasycone 12,25 g 7,23 g
Tłuszcze wielonienasycone 6,14 g 3,62 g
Cholesterol 79,0 mg 46,6 mg
Witamina C 1,60 mg 0,94 mg
Surowy korpus drobiowy (mięso i skóra)
Surowy korpus drobiowy (mięso i skóra) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy