Przejdź na WP

Pieczona polędwica wołowa (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)

1. Pieczona polędwica wołowa (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 201 kcal 171 kcal
Białko 26,4 g 22,5 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 9,78 g 8,31 g
Tłuszcze nasycone 3,60 g 3,06 g
Tłuszcze jednonienasycone 4,84 g 4,12 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,32 g 0,27 g
Cholesterol 81,0 mg 68,9 mg
Witamina C 0 mg 0 mg

Zobacz film: "Co się dzieje gdy zjadamy posiłek?"

Porównaj wartości z innym produktem:

Pieczona polędwica wołowa (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)
Pieczona polędwica wołowa (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy