Surowe steki z udźca wołowego bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

1. Surowe steki z udźca wołowego bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 127 kcal 108 kcal
Białko 23,2 g 19,75 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 3,83 g 3,26 g
Tłuszcze nasycone 1,34 g 1,14 g
Tłuszcze jednonienasycone 1,59 g 1,35 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,27 g 0,23 g
Cholesterol 58,0 mg 49,3 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Surowe steki z udźca wołowego bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)
Surowe steki z udźca wołowego bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy