Przejdź na WP

Duszony kurczak (mięso, skóra, podroby, szyja)

1. Duszony kurczak (mięso, skóra, podroby, szyja) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 216 kcal 184 kcal
Białko 24,5 g 20,8 g
Węglowodany 0,06 g 0,05 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 12,37 g 10,52 g
Tłuszcze nasycone 3,45 g 2,93 g
Tłuszcze jednonienasycone 4,82 g 4,10 g
Tłuszcze wielonienasycone 2,70 g 2,30 g
Cholesterol 97,0 mg 82,5 mg
Witamina C 0,50 mg 0,43 mg

Zobacz film: "Sól w diecie - ile można spożywać?"

Porównaj wartości z innym produktem:

Duszony kurczak (mięso, skóra, podroby, szyja)
Duszony kurczak (mięso, skóra, podroby, szyja) (123rf)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy