Korpus drobiowy smażony w cieście (mięso i skóra)
1. Korpus drobiowy smażony w cieście (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 72 g (1 sztuka, 450 g) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 331 kcal | 238 kcal |
Białko | 22,0 g | 15,82 g |
Węglowodany | 10,25 g | 7,38 g |
Cukier | 0 g | 0 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 21,9 g | 15,78 g |
Tłuszcze nasycone | 5,83 g | 4,20 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 8,91 g | 6,42 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 5,20 g | 3,74 g |
Cholesterol | 88,0 mg | 63,4 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |
Komentarze