Pieczony kurczak (mięso, skóra, podroby, szyja)

1. Pieczony kurczak (mięso, skóra, podroby, szyja) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 220 kcal 187 kcal
Białko 24,0 g 20,4 g
Węglowodany 0,05 g 0,04 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 13,07 g 11,11 g
Tłuszcze nasycone 3,66 g 3,11 g
Tłuszcze jednonienasycone 5,22 g 4,44 g
Tłuszcze wielonienasycone 2,85 g 2,42 g
Cholesterol 94,0 mg 79,9 mg
Witamina C 0,40 mg 0,34 mg
Pieczony kurczak (mięso, skóra, podroby, szyja)
Pieczony kurczak (mięso, skóra, podroby, szyja) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy