Surowe mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z korpusów i szyjek ze skórą

1. Surowe mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z korpusów i szyjek ze skórą - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 227 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 272 kcal 617 kcal
Białko 11,39 g 25,9 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 24,7 g 56,1 g
Tłuszcze nasycone 7,45 g 16,91 g
Tłuszcze jednonienasycone 10,44 g 23,7 g
Tłuszcze wielonienasycone 4,96 g 11,26 g
Cholesterol 130 mg 295 mg
Witamina C 1,50 mg 3,41 mg
Surowe mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z korpusów i szyjek ze skórą
Surowe mięso drobiowe oddzielone mechanicznie z korpusów i szyjek ze skórą (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy