Przejdź na WP

Surowy rostbratel wołowy bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)

1. Surowy rostbratel wołowy bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 137 kcal 116 kcal
Białko 20,3 g 17,24 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 6,21 g 5,28 g
Tłuszcze nasycone 2,69 g 2,29 g
Tłuszcze jednonienasycone 3,12 g 2,65 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,39 g 0,33 g
Cholesterol 71,0 mg 60,4 mg
Witamina C 0 mg 0 mg

Zobacz film: "Żywność light pod lupą dietetyka"

Porównaj wartości z innym produktem:

Surowy rostbratel wołowy bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa)
Surowy rostbratel wołowy bez kości (mięso i tłuszcz, III klasa mięsa) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy