Pieczona skóra z kurczaka z podudzia i udźca w roztworze

1. Pieczona skóra z kurczaka z podudzia i udźca w roztworze - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 28 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 421 kcal 119 kcal
Białko 20,3 g 5,76 g
Węglowodany 0,44 g 0,13 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 37,6 g 10,66 g
Tłuszcze nasycone 11,00 g 3,12 g
Tłuszcze jednonienasycone 17,50 g 4,96 g
Tłuszcze wielonienasycone 9,00 g 2,55 g
Cholesterol 154 mg 43,7 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczona skóra z kurczaka z podudzia i udźca w roztworze
Pieczona skóra z kurczaka z podudzia i udźca w roztworze (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy