Przejdź na WP

Pieczony udziec wołowy (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

1. Pieczony udziec wołowy (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 212 kcal 180 kcal
Białko 28,5 g 24,2 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 10,05 g 8,54 g
Tłuszcze nasycone 3,81 g 3,24 g
Tłuszcze jednonienasycone 4,29 g 3,64 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,39 g 0,33 g
Cholesterol 86,0 mg 73,1 mg
Witamina C 0 mg 0 mg

Zobacz film: "Żywność light pod lupą dietetyka"

Porównaj wartości z innym produktem:

Pieczony udziec wołowy (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)
Pieczony udziec wołowy (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy