Zapytaj lekarza

1 , 0 2 7 , 7 6 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Antydepresanty Asentra i Trittico a badania hormonalne

Czy te wyniki badań powinny mnie skłonić do dalszych konsultacji: TSH: 2.18mlU/L norma (0.27-4.20), fT3: 3.4pmol/L norma (3.1-6.8), fT4: 11.2pmol/L norma (12.0-22.0). Zwłaszcza chodzi mi o fT4. Zaznaczę też, że biorę od miesiąca antydepresanty Asentra i Trittico. Wcześniej mialam 3-miesięczną przerwę, przed którą brałam seronil. Będę wdzięczna za odpowiedź.
KOBIETA, 33 LAT ponad rok temu

Badanie moczu na bilirubinę

Czasami wyniki badań wychodzą "złośliwie" na granicy normy tak jak w pani przypadku fT4. Myśle jednak, że można te badania określić jako normę.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy