Zapytaj lekarza

1 , 0 1 1 , 2 6 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy jest coś niepokojącego w wynikach tarczycy?

WItam... Chciałam się dowiedziec czy jest cos niepokojącego w wynikach tarczycy. TSH (3 gen.) 2,77 µUl/ml 0,27 — 4,2 FT3 5,02 pmol/l 3,13 — 6,76 FT4 18,33 pmol/l 12,0 — 22,0. dziękuje za odpowiedz
KOBIETA, 26 LAT 11 miesięcy temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety