Mężczyzna , 25 lat Witam mam 24 lata 176 wzrostu 90 kg miałem dużo różnych objawów razem z tym bardzo przytyłem bo w 2 miesiące 20 kg lekarz zalecił mi badania tarczycy wyszły następująco: Tsh 3.245 (0.27-4.7) Ft3- 4.04 (2.6 - 5.4) Ft4 1.25 (0.7-1.55) Pytam ponieważ lekarz stwierdził że nie są to dobre wyniki po mimo że mieszczas się w normie. I nie wiem czy iść do innego lekarza.
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej:

Nasi lekarze odpowiedzieli też na kilka podobnych pytań innych użytkowników: