Zapytaj lekarza

1 , 0 2 0 , 4 3 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy mam niepokoić się poniższymi wynikami badań tarczycy?

Witam Proszę o odpowiedź czy mam niepokoić się poniższymi wynikamii badań tarczycy. Czy mam udać się do endokrynologa? Bo sa nisko granicy norm (według mnie) Mam 40 lat. TSh : 0,797 (norma 0,38-5,33); FT3: 2,67 (norma: 2,5-4,3); FT4: 0,89 (norma: 0,65-1,48); TG przeciwciała <15 (norma 0-40); Anty TPO 32,3 (norma 28-60). Bardzo proszę o odpowiedz .
KOBIETA, 41 LAT 9 miesięcy temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy