Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 8 3 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy te badania hormonów są prawidłowe?

Witam, staram się o dziecko, na własną rękę zrobiłam badania w 3 dc, proszę o interpretacje. czy wszystko jest w porządku? TSH - 1,190 norma 0,270-4,200 FSH - 8,46 norma I faza 3,03-8,08 LH - 4,85 norma I faza 2,39-6,60 Estradiol 21,00 norma I faza 21-251 Progesteron 0,20 norma I faza 0,1-0,3 Prolaktyna 16,01 norma 1,20-29,93 Testosteron 23,71 norma 7,21-79,31 cholesterol całkowity 133,60 norma 115-190 glukoza 87 norma 70-99
KOBIETA, 26 LAT ponad rok temu
Aleksandra Witkowska
79 poziom zaufania

Wyniki są prawidłowe, aczkolwiek zaleca się aby TSH było w okolicy 2,5 pozdrawiam

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy