Zapytaj lekarza

1 , 0 1 5 , 9 8 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jak zrozumieć wyniki ATPO czy FT3?

Witam proszę o interpretację wyników, mam 31 lat FT3 2,66 pg/mI zakres referencyjny: 2,6-4,4 FT4 1,13 ng/dI zakres referencyjny: 1,0-1,6 TSH 1,35 mIU/I zakres referencyjny: 0,27-4,2 ATPO 8,22 IU/mI zakres referencyjny: 0,0-34,0 ATG 15,72 IU/mI zakres referencyjny: 0,0-115,0 Pozdrawiam: Małgorzata
KOBIETA, 32 LAT 4 miesiące temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety