Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać
Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.
Szanowna Pani, jeżeli była Pani u tylu specjalistów, którzy nie byli w stanie pomóc to ja tym bardziej nie jestem w stanie
masz blisko, przyjedź krajanko.
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Wymioty flegmą a rozedma płuc – odpowiada
- Problem z zalegającą flegmą przy przełykaniu – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Co robić z zalegającą flegmą w gardle u ciężarnej? – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Co robić z tą flegmą w gardle? – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Problem z zalegającą w gardle flegmą – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Co zrobić z tą flegmą zalegającą w gardle? – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- Co może oznaczać zalegająca flegma w gardle i problem z przełykaniem? – odpowiada Lek. Aleksandra Witkowska
- Jak pozbyć się gęstej wydzieliny zalegającej w gardle? – odpowiada Lek. Konstanty Dąbski
- O czym może świadczyć ból gardła, kaszel z odrywającą się flegmą? – odpowiada Mgr Adam Marendowski
- Jakie kroki powinna pojąć osoba, która ma nawracający ból gardła i spływającą flegmę? – odpowiada Dr n. med. Piotr Sawicki
artykuły
Pacjentka z long COVID: "Czuję się, jakby ktoś obrabował mnie z poprzedniego życia"
Od ponad 3 miesięcy zmaga się z uporczywym bólem g
Traktujmy psychosomatyków poważnie
Materiał prasowy: Prószyński Media Fragment książ
Koronawirus. Przeszli COVID-19, dziś walczą z powikłaniami. Jak choroba zmieniła ich życie?
Nawet ci, którzy przeszli zakażenie koronawiusem ł