Zapytaj lekarza

1 , 0 1 0 , 2 7 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacje wyników badań tarczycy u 29-latki

Proszę o interpretację wyników badań tarczycy TSH - 1,290 NORMA - 0,270 - 4,200 FT4 13,7 NORMA 12,0 - 22,0 FT3 3,39 NORMA 3,10 - 6,80 Oczywiście widzę, że wynik jest w zakresie normy, ale konwersja jest bardzo słaba... Czy to już powinnam wspomagać leczeniem?
KOBIETA, 29 LAT 12 miesięcy temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety