Jak odżywiać się w czasie ciąży?
Nie powinno być powodu do niepokoju. Bakteria ta najczęściej namnaża się w warunkach beztlenowych, jak konserwy.
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Ryzyko zatrucia jadem kiełbasianym – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Czy mogło jednak dojść do zatrucia jadem kiełbasianym? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Jak duze jest ryzyko zakażenia jadem kiełbasianym po spożyciu przeterminowanej kiełbasy – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Czy pojawił się jad kiełbasiany? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Czy mogło dojść do zatrucia jadem kiełbasianym u 24-latki? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Czy w ten sposób mogło dojść do zatrucia jadem kiełbasianym? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
- Czy to może być zatrucie jadem kiełbasianym? – odpowiada Lek. Łukasz Wroński
- Jakie jest ryzyko zatrucia się jadem kiełbasianym od sera pleśniowego? – odpowiada Lek. Aleksandra Witkowska
- Zatrucie jadem kiełbasianym – odpowiada Lek. Tomasz Budlewski
- Czy mogło dojść do zatrucia jadem kiełbasianym u 22-latki? – odpowiada Redakcja abcZdrowie
artykuły
Zatrucie jadem kiełbasianym - źródła zakażenia, objawy, leczenie
Zatrucie jadem kiełbasianym to zakażenie laseczką
Przyczyny zatruć pokarmowych
Lato to nasza ulubiona pora roku. Uwielbiamy słońc
Zatrucia pokarmowe. Bakterie w pożywieniu mogą doprowadzić do niedowładu i porażenia nerwów
Latem jedzenie chętnie zabieramy w plener - świetn