Korpus z kurczaka (mięso i skóra) pieczony na rożnie

1. Korpus z kurczaka (mięso i skóra) pieczony na rożnie - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 102 g (1 korpus)
Wartość energetyczna 260 kcal 265 kcal
Białko 23,2 g 23,7 g
Węglowodany 0,03 g 0,03 g
Cukier 0,03 g 0,03 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 18,59 g 18,96 g
Tłuszcze nasycone 4,92 g 5,02 g
Tłuszcze jednonienasycone 8,16 g 8,33 g
Tłuszcze wielonienasycone 2,72 g 2,78 g
Cholesterol 128 mg 131 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Korpus z kurczaka (mięso i skóra) pieczony na rożnie
Korpus z kurczaka (mięso i skóra) pieczony na rożnie (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy