Duszony korpus drobiowy (mięso i skóra)
1. Duszony korpus drobiowy (mięso i skóra) - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 85 g (1 porcja) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 258 kcal | 219 kcal |
Białko | 22,2 g | 18,85 g |
Węglowodany | 0 g | 0 g |
Cukier | 0 g | 0 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 18,14 g | 15,42 g |
Tłuszcze nasycone | 5,02 g | 4,27 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 7,13 g | 6,06 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 4,00 g | 3,40 g |
Cholesterol | 78,0 mg | 66,3 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |
Komentarze