Zapytaj lekarza

1 , 0 1 5 , 8 5 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki TSH i hormonów tarczycy u 23-latki

Witam, Mam wątpliwośći czy zgłosić się do endokrynologa. Mam 23 lata, moje TSH to 4,27 norma od 0,27-4,20, FT3 3,82 norma 2,00-4,40, FT4 1,23 norma 0,93-1,70, anty-tpo 6 norma 0-34
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu

Objawy ? Ile Pani waży ? Wyniki w normie Spokojnie Kontrola za1 rok

Specjalista w dziedzinie chorób wewnętrznych oraz endokrynologii. Naukowo i zawodowo ukierunkowany na problemy diagnozowania i leczenia chorób układu kostnego, w tym rzadkich chorób kości. Współzałożyciel Polskiej Fundacji Osteoporozy
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety