Surowe steki z karkówki wołowej bez kości (samo mięso, II klasa mięsa)
1. Surowe steki z karkówki wołowej bez kości (samo mięso, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze
Kalorie i wartości odżywcze | Zawartość w 100 g |
Zawartość w 85 g (1 porcja) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 160 kcal | 136 kcal |
Białko | 21,3 g | 18,11 g |
Węglowodany | 0 g | 0 g |
Cukier | 0 g | 0 g |
Błonnik | 0 g | 0 g |
Tłuszcz | 8,29 g | 7,05 g |
Tłuszcze nasycone | 3,61 g | 3,06 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 4,09 g | 3,48 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 0,36 g | 0,31 g |
Cholesterol | 66,0 mg | 56,1 mg |
Witamina C | 0 mg | 0 mg |
Komentarze