Zapytaj lekarza

1 , 0 2 8 , 6 3 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Prośba o interpretację kontrolnego badania krwi u 22-latki

Witam, mam 22 lata, wykonałam sobie kontrolne badania krwi. Chciałabym prosić o interpretacje. WBC 6 (4-10), LYM 1,5 (1,12-4,73), MON 0,48 (0,05-1,95), NEU 3,76 (2,25-7,35), BAS 0,01(0-0,10), LYM% 25,6 (25-45), MON% 8 (1-10, RBC 3,79 (4-5,20), HCT% 35,9 (38-45), MCH 33 (27-31), RDW% 10,5 (11,5-14), MCV 95 (80-98), HGB 12,5 (12-16), MCHC 34,8 (31-36)
KOBIETA, 22 LAT ponad rok temu

Badania krwi - bilirubina

Sprawdź czym jest bilirubina! Czy masz ją w normie? Jakie są przyczyny jej wysokiego stężenia w organizmie? Dowiedz się szczegółów, ponieważ jej nadmiar może prowadzić do żółtaczki.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy