Przejdź na WP

Surowa karkówka wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)

1. Surowa karkówka wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 185 kcal 157 kcal
Białko 19,14 g 16,27 g
Węglowodany 0 g 0 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 12,02 g 10,22 g
Tłuszcze nasycone 5,07 g 4,31 g
Tłuszcze jednonienasycone 5,91 g 5,02 g
Tłuszcze wielonienasycone 0,53 g 0,45 g
Cholesterol 67,0 mg 57,0 mg
Witamina C 0 mg 0 mg

Zobacz film: "Sól w diecie - ile można spożywać?"

Porównaj wartości z innym produktem:

Surowa karkówka wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa)
Surowa karkówka wołowa bez kości (mięso i tłuszcz, II klasa mięsa) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy