Zapytaj lekarza

1 , 0 2 1 , 0 8 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jak odczytać takie wyniki badań tarczycy?

Witam!Prosiłabym o zinterpretowanie wyników badań tarczycy.Tsh 1,820 (0,270-4,200) FT3 2,93 (2,00-4,40) FT4 1,01 (0,93-1,70) anty-TG 65,97 (0,00-4,11) anty-TPO <1,0 (0,00-5,61)
KOBIETA, 41 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy