Mężczyzna , 37 lat Zdiagnozowano u mnie tężyczkę wEmg. MRgłowy i kręgosłupa ok. Diagnoza tęzyczka utajniona skierowany do endokrynologa. Ale przed wizytą postanowiłem zrobić badania aby nie tracić czasu i pieniędzy na kolejne wizyty. I tak TSH o,465 norma 0,270-4,200 Ft3 5,57 norma 3,10-6,80, ft4 20,42 norma 12,00-22,00, Wit b12- 289 norma 197,00- 771,00 Wit D 25(oH0) 35,4 stezenie optymalne. Ca 1,17 Mam fascykulacje oraz przewlekłe zapalenie zatok po oper. alergiczne polipy. Skąd ta tężyczka i u kogo ją leczyć
Odpowiedź na pytanie znajduje się poniżej.
 Redakcja abcZdrowie
Redakcja abcZdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Witamy serdecznie!

Zebraliśmy dla ciebie dodatkowe informacje dotyczące tematów poruszanych w pytaniu. Skorzystaj z linków poniżej, aby dowiedzieć się więcej: