Po ilu minutach działają leki E***-P***?

Wczoraj trafiłam do szpitala, bo tylko połknęłam orzeszka i od razu zwymiotowałam, dusiłam się, pociłam się, trzęsłam i upadłam. Przyjechalo pogotowie i wstrzyknęli mi coś. Czułam się umierająca. Potem pojechałam do szpitala, wypisali mi E***-P*** i zapomniałam spytać, jak szybko działa.

KOBIETA ponad rok temu

Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać

Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.

Redakcja abcZdrowie
82 poziom zaufania

Dziękujemy za zadanie pytanie.

Twoje pytanie dotyczy leków i niestety, zgodnie z regulaminem naszego serwisu, nie możemy na nie odpowiedzieć.
Każde leczenie wymaga indywidualnego podejścia. Skonsultuj więc wszystkie swoje wątpliwości z lekarzem prowadzącym, który mając historię Twojej choroby, będzie mógł właściwie ocenić Twój stan zdrowia i kompetentnie odpowiedzieć na wszystkie nurtujące Cię pytania.

Zachęcamy do zadawania innych pytań, na które z przyjemnością odpowiemy.
Z wyrazami szacunku,

Zespół redakcyjny abcZdrowie.pl

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty