Pieczony indyk (mięso ciemne i skóra)

1. Pieczony indyk (mięso ciemne i skóra) - kalorie i wartości odżywcze

Kalorie i wartości odżywcze Zawartość
w 100 g
Zawartość
w 85 g (1 porcja)
Wartość energetyczna 206 kcal 175 kcal
Białko 27,3 g 23,2 g
Węglowodany 0,07 g 0,06 g
Cukier 0 g 0 g
Błonnik 0 g 0 g
Tłuszcz 9,95 g 8,46 g
Tłuszcze nasycone 2,93 g 2,49 g
Tłuszcze jednonienasycone 3,59 g 3,06 g
Tłuszcze wielonienasycone 2,87 g 2,44 g
Cholesterol 134 mg 114 mg
Witamina C 0 mg 0 mg
Pieczony indyk (mięso ciemne i skóra)
Pieczony indyk (mięso ciemne i skóra) (Flickr)

Produkty o podobnej zawartości kalorii w 100 g

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Ważne tematy