Zapytaj lekarza

1 , 0 2 3 , 1 1 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Bliznowiec a rewitalizacja ust kwasem hialuronowym

WITAM, chciałabym zrobić sobie rewitalizację ust kwasem hialuronowym, MAM bliznowca na ramieniu po szczepionce na gruźlicę, moja mama też ma, ogólnie rany goja mi się dobrze ale zastanawiam się czy ten bliznowiec nie jest przeciwsakaznaniem do takiego zabiegu? Pytałam jednego lekarza dermatologa i powiedział że nie ale chciałabym poznać jeszcze jakaś opinie. Z góry dziękuję za odpowiedź
KOBIETA, 29 LAT 6 dni temu

Opryszczka narządów płciowych u kobiet w ciąży

Dzień dobry bliznowiec nie jest przeciwwskazaniem do zabiegu powiększania ust. Bliznowca u lekarza medycyny estetycznej można również ostrzyknąć sterydem.

Certyfikowany lekarz medycyny estetycznej. Prowadzi Klinikę Medycyny Estetycznej.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy