Zapytaj lekarza

1 , 0 1 4 , 9 8 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badanie krzepliwości krwi i siniaki

Witam, Wykonałam badanie na krzepliwość krwi związku z pojawiającymi się siniakami bez przyczyny, poniżej wyniki: INR 0,99 (norma 0,90-1,20) Czas trombinowy 15,73 (norma 14,00-21,00) Wskaźnik protrombiny 101 (norma 70-120) APTT 31,7 (norma 21,5 - 31,1) Fibrynogen 365,23 (norma180,00-350,00) Proszę o informację czy podwyższone APTT i Fibrynogen mogą wskazywać na jakąś chorobę?
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety