Zapytaj lekarza

1 , 0 1 9 , 4 1 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Morfologia u 41-letniej kobiety

Mam następujące wyniki po za normą; Atg 119.9 < 115; , TSH 4,8 0,27- 4,2; FT3 2, 37 3,1 <6, 8 ; Cholesterol 194,4 140-190; PCT 0,41 0,17 - 0,35; neurocyty w 40,7 (45,70); limfocyty w 47, 5 (20-45). Rozumiem, że nie są to zbyt duże wahania. Nie wiem, czy połączyć je z częstym ziębnięciem , mrowieniem w dłoniach - codziennie odczuwam odrętwienie palców. Mam 41 lat. Mam tendencję do szybkiego tycia, jeśli tylko przestaje ćwiczyć . O czym świadczą wyniki.?
KOBIETA, 41 LAT ponad rok temu
Lek. Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

Proponuje udac sie do lekarza endokrynologa, po badaniu bedzie mozna okreslic odpowiednie dalsze postepowanie.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy