Zapytaj lekarza

1 , 0 2 7 , 6 3 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Nieprawidłowe wyniki w badaniu krwi u 2-latka

Witam, moj senek ma2 lata i 2 miesiace. Pierwsze nieprawidlowe badania: HGB 10,63 (10,9-14,2) HCT 33,05 (34-41) MCV 69,4 (80-97) MCH 22,32 (27-34) Neut% 20,2% (35-55) Lym % 68,5 (40-60) Mono% 9 (2-7) Po tych wynikach przez 2 miesiace lykal zelazo Ferrum Lek 5 ml dziennie. Badanie krwi to co ma nieprawidlowe: zelazo 45,7 (50-120) Hematokryt 33,1 (34-41) RDW-CV 17,6 (11,5-14,5) Plytki krwi 359 tys/ul (130-350) To sa wyniki ostatniego badania.
KOBIETA, 33 LAT ponad rok temu

Co o naszym zdrowiu mówi żywa kropla krwi? [Specjalista radzi]

Krew może wiele powiedzieć o naszym zdrowiu, a jeszcze więcej świeżo pobrana, która natychmiast trafia pod mikroskop. Pozwala nam to określić, czy organizm jest zakwaszony, ma odpowiedni poziom wolnych rodników, nie jest obciążony toksynami, pasożytami czy grzybami.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy