Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 7 7 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki morfologii i biochemii

Proszę o interpretację wyników, ponieważ do lekarza idę dopiero za kilka dni. MORFOLOGIA: WBC 6.10 (4.00-10.00) RBC 4.44 (3.70-5,10) HGB 13,0 (12,0-16,0) HCT 39,1 (37,0-47,0) MCV 88,1 (77,0-95,0) MCH 29,3 (27,0-34,0) MCHC 33,2 (32,0-36,0) PLT 182 (150-450) RDW-SD 40,5 (37,0-54,0) DRW-CV 13,0 PDW 17,6 MPV 12,7 P-LCR 45,1 (13,0-43,0) PCT 0,23 OB 12 od 1 do 15 BIOCHEMIA: Kreatynina 0,45 (max 0,90) Alat 9 (max33) Glukoza 89.6 (70,0-99,0) Żelazo 10.29 (6,60-26,00) Sód 139,90 (135,00-145,00)
KOBIETA, 21 LAT ponad rok temu

Nic niepokojacego.

Specjalista chorób wewnętrznych. Członek Międzynarodowego Stowarzyszenia Boreliozy i Chorób Odkleszczowych (ILADS). Specjalizuje się głównie w leczeniu przewlekłych infekcji oraz chorób odkleszczowych.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy