Zapytaj lekarza

1 , 0 1 6 , 8 3 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Codzienne krwawienie i brak miesiączki

Witam, mam 20 lat i codzienne krwawienie przy braku normalnej miesiączki.Glukoza: 81, zakres referencyjny 70-99 Glukoza po 1h(75g): 110 zakres: <140 Glukoza po 2h: 105 zakres: <140 TSH: 2,74 zakres: 0,27-4,2 Tyroksyna wolna FT4: 1,1zakres: 0,88-1,63 Trijodotyronina wolna FT3: 3,34 zakres: 2,6-5,1 Prolaktyna: 422,8 zakres: 102-496 Ciała p/perokzydazie tarczycowej 7,1 zakres: <34,0 ciała p/tyreoglobulinie <10 zakres: <115 Insulina 7,06 zakres: 2,6-24,9 Insulina (po 1h) 80,36 Insulina (po2h) 66,89
KOBIETA, 20 LAT ponad rok temu
Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

PoWyższe wyniki są ok. Proponuję badania hormonalne. Proszę koniecznie udać się do lekarza ginekologa

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy