Gotowanie na parze - czy warto? (WIDEO)

Zobacz film: "Gotowanie na parze"

Smażenie, to rodzaj przygotowywania potraw, który wybieramy najczęściej. Niestety, to duży błąd, bo smażone w głębokim tłuszczu potrawy są nie tylko wysokokaloryczne, ale także mogą przyczyniać się do rozwoju wielu groźnych chorób w naszym organizmie.

Jedną z najzdrowszych z kolei metod przyrządzania potraw jest gotowania na parze i warto przyjrzeć się mu bliżej. Okazuje się bowiem, że produkty gotowana na parze zachowują wszystkie witaminy i składniki mineralne. Andrzej Polan zaprezentował kilka interesujących pomysłów na dania przygotowane na parze.

Polecane dla Ciebie

Pomocni lekarze

Szukaj innego lekarza

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podoba Ci się ten artykuł? Chcesz więcej? Polub
    i bądź na bieżąco!