Zapytaj lekarza

1 , 0 2 1 , 2 0 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Żołądek: Pytania do specjalistów

Co oznaczają moje wyniki badania histopatologicznego?

Bardzo proszę o interpretację wyniku badania histopatologicznego - Fragmentu błony...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Dr n. med. Sławomir Kaczmarek

Interpretacja opisu badania histopatologicznego

Witam, mąż otrzymał dziś wynik badania histopatologicznego i niewiele z niego rozumiemy,...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Jelitówka przy zdiagnozowanym zapaleniu błony śluzowej żołądka

Trzy doby minęły jak dostałam jelitówki ,dalej jestem osłabiona mam mdłości, odbijanie,gazy . Przyjmuję Euthyrox czy mogę? Mam przepisany też TRlTTICO...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Wszystko mnie boli i boję się raka

Mam 28 lat. Urodziłam. 3 miesiące temu i. Karmie piersią. Mój problem. Polega na tym że wszystko mnie boli ciągle mam. Strach przed rakiem. Bolą mnie wszystkie...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Mgr Bożena Waluś

Czy kwalifikuję się na operację żołądka na fundusz?

Witam mam 40lat moja waga to 112kg wzrost170cm mam arytmie, problemy że stawami i p i cukrzycę typ.2...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Niepokojące dolegliwości i ich diagnostyka 4,5 roku od wykrycia nowotworu złośliwego tarczycy

To będzie niekrótka historia i nie wiem czy nie piszę, żeby po prostu poczuć się lepiej. Ale od początku. 4,5 roku temu zdiagnozowano u mnie nowotwór...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. dent. Konrad Rutkowski

Interpretacja gastroskopii - jakie leczenie będzie odpowiednie?

Witam. Ze względu na bóle w nadbrzuszu miałam wykonaną gastroskopie....

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Jak poradzić sobie w przypadku bólu żołądka i rozwolnienia?

Witam od paru dni boli mnie żołądek a do lekarza się dostać to katostrofa, mam też rozwolnienie co robić.?

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Interpretacja wyników badania krwi w diagnostyce osłabienia i problemów żołądkowych

Dzień Dobry , proszę o interpretacje wyników z badania krwi , od lipca mam problemy...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Czy proces gojenia zapalenia śluzówki żołądka powoduje ból?

Czy proces gojenia zapalenia śluzówki żołądka może boleć? Lecze się już 3tyg Mesopral 40 i dieta...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Tomasz Stawski

Osłabienie, problemy z koncentracją, czytaniem i mówieniem - czy to może być borelioza?

Mam problem z prawa dlonia. Ogolnie czuje sie oslabiona i mam problemy tez z koncentracja, z czytaniem, z pisaniem, z mowieniem. Dlonie mi drza. Kluje...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Mgr Alicja Maria Jankowska

Ból z prawej strony brzucha promieniujący do krzyża, podbrzusza i żołądka - czy to nerwica?

Od wielu lat walcze z nerwicą lękową,ale nie bede się na ten temat rozwodzić. Głowie chodzi mi o to,...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Mgr Iga Borkowska

Co oznacza polip z gruczołów trawiennych żołądka?

Powierzchowne fragmenty blony sluzowej zoladka bez nacieku zapalnego .z ogniskiem metaplazji jelitowej w nablonku gruczolow....2 Polip z gruczow trawiencowych...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Tomasz Budlewski

Odzyskanie mowy po udarze - czy jest na to szansa?

Witam serdecznie, chcialbym sie zapytac, czy moj wujek odzyska mowe i bedzie mogł jesc w miare normalnie przez usta połykają cpokarm?, wujek ma 59 lat,...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Bakteria Helicobacter, a nieświeży oddech

Witam, miałam robioną gastroskopie i wyszlo ,ze mam bakterie...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Jacek Gleba

Jak zinterpretować wyniki morfologii krwi?

Krwinki czerw. RBC ↑ 5,36 10^12/L 3,7 — 5,1 MCV ↓ 74,0 fL 77,0 — 95,0 MCH ↓ 22,69 pg 27,0 — 34,0 MCHC ↓ 30,77 g/dl 32,0 — 36,0 RDW ↑ 19 % < 15 PDW...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Po 7 miesiącach od operacji zmniejszenia żołądka waga idzie w górę

Witam. Jestem 7 miesięcy po operacji zmniejszania żołądka metodą sleeve. Od 3 miesięcy waga idzie w gore. Od kwietnia do sierpnia schudłam 26kg (waga startowa...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Mgr Joanna Wasiluk (Dudziec)

O czym może świadczyć totalny brak apetytu?

Dzień dobry, mam 23 lata i od paru dni nie mam wcale ochoty jeść i nie czuje głodu. Przez tydzień miałam ochote tylko na szpinak...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Wynik badania gastroskopii - jak go zinterpretować?

Odpis gastroskopii proszę o co w tym chodzi? "Przełyk do części nadwpustowej bzm.Linia Z na wysokości...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska
Strefa Kobiety
Ważne tematy