Zapytaj lekarza

1 , 0 2 3 , 3 2 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Anemia: Pytania do specjalistów

Co zrobić żeby schudnąć z wagi 80 kg przy wzroście 166 cm?

Witam mam na imie Zuzia mam za miesiąc urodziny mojej przyjaciółki, chciałabym do tego czasu schudnąć ponieważ nie akceptuje siebie, wazę 80 kg i wzrostu...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Bartłomiej Grochot

Co mogą znaczyć silne bóle w okolicy lędźwiowej?

Witam, mam silne bóle w okololicy lędźwiowej tam gdzie nerki...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Bartłomiej Grochot

Czy na podstawie wyników moczu można stwierdzić anemię?

Dzień dobry, bardzo proszę o informację czy na podstawie wyników podstawowych moczu u dziecka trzy miesięcznego można stwierdzić anemię...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Z czego może wynikać moje silne osłabienie?

Witam. Mam problemy z ogólnym samopoczuciem. Pare tyg temu diagnozowano u mnie anemia. Staram się jeść...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Jakie badania wykonać przy moich objawach?

Witam. Mam pytanie odnośnie czerenienia złotej biżuterii na palcu. Jestem pewna że jest to prawdziwe złoto a zdarza się że czarnieje mi palec na którym...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Czy mdłości mogą wskazywać na nerwicę lękową?

Dzień dobry, ostatnio od czasu sylwestra zaczęło mnie mdlić na widok jedzenia. Myślałam na początku...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Beata Wańczyk-Dręczewska

Co mogą oznaczać w dalszym ciągu złe wyniki?

Witam. W tamtym roku w maju stwierdzono u mnie anemie następnie małopłytkowość.Od...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Bartłomiej Grochot

Problem z opóźniającymi się miesiączkami u 23-latki

Witam, Od trzech miesięcy mam problem z opóźniającymi się miesiączkami (spóźniają się 1-2 tygodni). W tym miesiącu czekam już 1,5 tygodnia na okres...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Czy moje wyniki wskazują na początki anemii?

RBC 3.87 (3.8-5.2), HGB 12.1 (11.5-18.2), HTC 35 (37-47), ferrytyna 18 (10-294) czy to moga byc poczatki anemii?...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Bartłomiej Grochot

Co dalej zrobić po operacji guza u męża?

Witam, mam pytanie mąż (41 lat) 11 stycznia trafił do szpitala z anemią (hb 5,8) podano mu dwie jednostki...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Z czym mogą mieć związek moje dolegliwości?

dlaczego chudnę, jem normalnie lecz czasami nie mam apetytu. wyniki z krwi prswie...

ODPOWIADA 2 EKSPERTÓW:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski
Mgr Irena Mielnik-Madej

Z czego wynika moje osłabienie i złe samopoczucie?

Witam serdecznie, od dłuższego czasu mam problemy żołądkowe i jestem osłabiona. Gastroskopia...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Silny ból jajników i kręgosłupa oraz gorączka

Witam. We wrześniu trafiłam do szpitala z silnym bólem jajników, kręgosłupa...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Bartosz Domagała

Proszę o przetłumaczenie opisu wycinków z gastroskopii

Witam. Proszę o przetłumaczenie opisu wycinków z gastroskopii. Czy jest tu coś niepokojącego, czy...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Dr n. med. Adam Curylo

Co może być powodem negatywnej reakcji organizmu na tabletki antykoncepcyjne?

Przez 2 lata przyjmowałam Atywię że względu na PMS i silne krwawienia. Były super - schudłam,...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Czy to mogą być objawy stwardnienia rozsianego?

Witam mam 30 lat i kłopoty zdrowotne od roku. Rok temu przez około miesiąc czasu bolał mnie kręgosłup...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Paweł Żmuda-Trzebiatowski

Zgaga i bóle w nadbrzuszu promieniujące do pępka - jak wyeliminować te dolegliwości?

Witam, Od ponad 3 miesięcy borykam się z pewnym problemem.Waze niecałe 40 kg przy wzroście...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. Aleksandra Witkowska

Problemy z bólami głowy u 30-latki

Witam mam 30 lat i problemy z bólami głowy konkretnie z jej uciskami, pieczeniem, mrowieniem, drętwieniem...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Dr n. med. Maria Magdalena Wysocka-Bąkowska

Jak poradzić sobie nawracającymi aftami?

Dzień dobry Od 7 lat mam problem z nawracającymi aftami, wydaje mi się że mam je od porodu pierwszego...

ODPOWIADA 1 EKSPERT:
Lek. dent. Karolina Wapniarska
Strefa Kobiety
Ważne tematy